LG Optimus Black debutează În Europa În această lună, noi l-am testat deja!

2.022 ori
<b>LG Optimus Black debutează În Europa În această lună, noi l-am testat deja!</b>E interesant să aflăm că unele țări europene urmează de abia acum să primească livrările de unități LG Optimus Black și asta după ce Mobilissimo.ro a testat deja telefonul, rezultatul fiind această recenzie. Ei bine, handsetul care se poate...

E interesant să aflăm că unele țări europene urmează de abia acum să primească livrările de unități LG Optimus Black și asta după ce Mobilissimo.ro a testat deja telefonul, rezultatul fiind această recenzie. Ei bine, handsetul care se poate mândri că este mai subțire decât iPhone 4 este deja disponibil prin precomandă în 50 de țări, dar unii europeni încă îl așteaptă în magazine.

Avem de-a face cu un smartphone cu procesor de 1GHz, ineditul buton (și senzor) G, o cameră de 5 megapixeli și un atuu major: display-ul NOVA, foarte luminos și cu un consum redus de energie. Prezentat la CES 2011 și la Mobile World Congress 2011, acest terminal este disponibil în oferta Orange România, pentru un preț ce pornește de la 79 euro.

Ecranul NOVA are o diagonală de 4 inchi și un nivel de luminozitate de 700 de unități NIT, iar terminalul măsoară 9.2 mm în grosime și cântărește doar 109 grame, ceea ce se simte de la prima atingere a lui LG Optimus Black, acesta fiind un telefon subțire și ușor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×