Timișoara Mobile Development Group Meetup 5 - un eveniment plin de premiere pe 9 mai 2011!

1.258 ori
<b>Timișoara Mobile Development Group Meetup 5 - un eveniment plin de premiere pe 9 mai 2011!</b>Programat pentru data de 9 mai 2011, la ora 18:30 în Timișoara la 700 Coffee & Lounge, evenimentul Timișoara Mobile Development Group Meetup a ajuns la ediția a cincea. Acesta se află sub aripa organizatorului Radu Ticiu, iar co-organizator este Dani...

Programat pentru data de 9 mai 2011, la ora 18:30 în Timișoara la 700 Coffee & Lounge, evenimentul Timișoara Mobile Development Group Meetup a ajuns la ediția a cincea. Acesta se află sub aripa organizatorului Radu Ticiu, iar co-organizator este Dani Maxim. Aflați că în cadrul acestui eveniment vom avea și premiere, printre care și o lansare de aplicație pentru iPad.

Aceasta este prima ediție TiMo care va include o prezentare de aplicație specifică pentru iPad. în acest caz este vorba despre Instamap, un soft creat de Raul Andrisan, prezentator și la prima ediție TiMo și de către colegul său, Stefan Filip. Printre subiectele discutate am aflat că se va număra și dezvoltarea de aplicatii pentru iOS versus cea pentru Android.

Ne va expune acest subiect Radu Fericean, asistent universitar la Politehnica din Timișoara. Revenind la Instamap, aceasta este prima aplicație mobila prezentată la un eveniment TiMo și cea care le va permite utilizatorilor Instagram posesori de iPad să aibă acces la fotografii real time.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×