LG Optimus F3 Își face apariția În prima imagine, telefon midrange cu LTE

Autor:  | Publicat în:  LG 1.289 ori
<b>LG Optimus F3 Își face apariția În prima imagine, telefon midrange cu LTE</b>Seria LG Optimus F a debutat la MWC 2013 cu două modele, F5 și F7, al căror hands on a fost realizat de Mobilissimo.ro la fața locului, în Barcelona. La o lună după eveniment a fost anunțat și modelul F3, pe care îl puteți admira acum în...

Seria LG Optimus F a debutat la MWC 2013 cu două modele, F5 și F7, al căror hands on a fost realizat de Mobilissimo.ro la fața locului, în Barcelona. La o lună după eveniment a fost anunțat și modelul F3, pe care îl puteți admira acum în imaginea următoare, mulțumită lui @evleaks, cel mai prolific zvonac.

LG Optimus F3 urmează să sosească pe piața prin operatorul american Sprint și după cum va indica și designul sau avem de-a face cu un handset midrange. Seria Optimus F de la LG are ca selling point faptul că telefoanele sale au dotări modeste, dar vin cu conectivitate 4G LTE. F3 este dotat cu un display de 4 inch WVGA, procesor dual core și Android 4.1.2 Jelly Bean.

Sub carcasa se ascunde o baterie de 2460 mAh, destul bună pentru a rezista navigării 4G timp de ore bune. Acesta e genul de telefon care în afară va fi oferit gratuit de către operatori, cu un abonament cu preț atractiv. Pe când și la noi și pe când și mai multe terminale de acest gen, dacă tot avem 4G în țară?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×