Letters From Nowhere 2 review - un joc de mister și investigație foarte atractiv (Video)

1.694 ori
<b>Letters From Nowhere 2 review - un joc de mister și investigație foarte atractiv (Video)</b>Sunt sigur că există printre voi persoane care joacă frecvent titluri Big Fish Games, celebre pentru spiritul de observație pe care îl necesita. Ei bine, unul dintre aceste jocuri, Letters From Nowhere 2 a ajuns și pe Android, unde este un titlu...

Sunt sigur că există printre voi persoane care joacă frecvent titluri Big Fish Games, celebre pentru spiritul de observație pe care îl necesita. Ei bine, unul dintre aceste jocuri, Letters From Nowhere 2 a ajuns și pe Android, unde este un titlu detectiv, care va pune să investigați un oraș bizar, în căutare de indicii.

Creat de către G5 Entertainment, acest joc ocupa 220 MB și oferă 50 zone de explorat, 11 peisaje diferite și 11 mini games, inclusiv unul de tip "găsește 10 diferențe între două poze". Ideea jocului e simplă: aveți o listă de obiecte pe care trebuie să le găsiți într-o imagine interactivă, iar unele dintre obiecte se pot combina pentru a obține unul dintre itemurile căutate. Aveți și indicii la dispoziție și veți primi puncte pentru fiecare obiect găsit, puncte ce pot fi folosite pentru a cumpăra fie un indiciu sub forma lupei de pe ecran, fie pentru a cumpăra unul dintre obiectele speciale.

Letters From Nowhere 2

Aceste obiecte speciale includ un termometru, care se face fierbinte când va apropiati de un obiect pe care trebuie să îl găsiți sau rece când vă îndepărtați. Există și obiecte bonus de găsit în fiecare nivel, precum timbre poștale, o pisică neagră sau un clovn în cutie, care oferă bonusuri. Dacă vă plac puzzle-uri, mini game-urile și jocurile care implică memoria și atenția dezvoltată, atunci Letters From Nowhere 2 e pentru noi. Noi am apreciat mult jocul și i-am dat nota 9 din 10. îl găsiți spre download aici.

Urmăriți recenzia noastră video realizată pe tableta Samsung Galaxy Note 10.1:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×