LG Optimus G va fi poziționat ca vârf de gamă, lansare prognozată pentru septembrie

1.137 ori
<b>LG Optimus G va fi poziționat ca vârf de gamă, lansare prognozată pentru septembrie</b>Pășim din nou în zona zvonurilor în ce privește un smartphone al sud-coreenilor de la LG dezvoltat sub denumirea de G, i s-a spus Optimus G, deși nu se știe dacă oficial vor aduce această denumire. &nbsp; Imagine via: BriefMobile Se pare că LG...

Pășim din nou în zona zvonurilor în ce privește un smartphone al sud-coreenilor de la LG dezvoltat sub denumirea de G, i s-a spus Optimus G, deși nu se știe dacă oficial vor aduce această denumire.

Imagine via: BriefMobile

Se pare că LG Optimus 4X HD nu a avut succesul scontat și dorința LG este să aducă un smartphone care să concureze Samsung Galaxy S III. LG Optimus G ar dispuse de un display de 4.7 inch, procesor quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cameră foto de 13 Megapixeli.

Ca design va merge pe linia inaugurată de către smartphone-urile din seria L. Acest smartphone sud-coreean va avea conectivitate LTE și probabil va fi vândut doar pe piețele care suportă acest standard, iar în România va rămâne Optimus 4X HD ca vârf de gamă.
Cu siguranță că Samsung Galaxy S III poate fi depășit în ce privește specificațiile tehnice, dar ca vânzările să fie la fel de mari trebuie abordat un marketing la fel de agresiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×