Galaxy Nexus 2? Un upgrade pentru primul telefon ICS Își face apariția online

3.316 ori
<b>Galaxy Nexus 2? Un upgrade pentru primul telefon ICS Își face apariția online</b>Deși pare improbabil ca Samsung să riște să lanseze un nou flagship la atât de puțin timp după Galaxy S III, iată că au apărut informații pe web despre o variantă upgradata de Galaxy Nexus. E vorba de o listă de specificații comparative,...

Deși pare improbabil ca Samsung să riște să lanseze un nou flagship la atât de puțin timp după Galaxy S III, iată că au apărut informații pe web despre o variantă upgradata de Galaxy Nexus. E vorba de o listă de specificații comparative, descoperită de Sammobile și care listează în paralel pe Galaxy Nexus, noul Nexus și Galaxy S III.

La noul Nexus (Galaxy Nexus GT-I9260) ecranul va rămâne la fel, cu diagonală de 4.65 inch, tehnologie Super AMOLED și rezoluție HD, dar procesorul va trece de la 1.2 GHz la 1.5 GHz, iar camera de 5 megapixeli la 8 megapixeli. Camera era văzută drept punctul slab al lui Galaxy Nexus, iar camera frontală va fi la rândul ei upgradata de la 1.3 megapixeli la 1.9. Zvonul afirma că acest model va avea și slot microSD, încă un lucru îmbucurător, de vreme ce terminalul avea doar memoria internă și atât în varianta inițială.

Galaxy Nexus GT-I9260

Sincer vorbind sper că noul Nexus să nu fie doar un mic upgrade pentru modelul de anul trecut, ci un terminal complet nou. La un moment dat se vehicula o lansare a nu mai puțin de 5 telefoane Nexus, cu ocazia aniversării lui Android în această toamnă, dar zvonurile vor rămâne probabil doar zvonuri. Va canibaliza oare noul Nexus vânzările lui Galaxy S III? Ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×