Samsung Galaxy S III și un nou custom ROM cu Android 4.1 Jelly Bean oficial

1.132 ori
<b>Samsung Galaxy S III și un nou custom ROM cu Android 4.1 Jelly Bean oficial</b>Trebuie să explic ca să înțelegeți despre ce este vorba. Samsung Galaxy S III se spune că va primi Android 4.1 Jelly Bean până la sfârșitul lui august, posibil odată cu debutul lui Galaxy Note II care va avea 4.1 Jelly Bean stoc. &nbsp; Pe web...

Trebuie să explic ca să înțelegeți despre ce este vorba. Samsung Galaxy S III se spune că va primi Android 4.1 Jelly Bean până la sfârșitul lui august, posibil odată cu debutul lui Galaxy Note II care va avea 4.1 Jelly Bean stoc.

Pe web apar tot felul de custom ROM-uri, scăpări ale Samsung, cu 4.1 Jelly Bean în stadiile inițiale de dezvoltare pentru SGS III. Astfel de custom ROM-uri sunt nefinalizate și se instalează pe riscul fiecăruia. Ultimul ajuns pe web se adresează variantei internaționale a Galaxy S III, cea existentă și în România. Vine prin intermediul celebrului forum XDA Developers.

Primele impresii sunt pozitive, deși aduce o serie de bug-uri inerente și nu toate funcțiile smartphone-ului sunt accesibile. Mai trebuie să așteptați puțin pentru 4.1 Jelly Bean oficial pe SGS III-ul din dotare.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III În magazinele online:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×