Sony ST26i Își face apariția În noi imagini, fără obișnuitul logo cu glob verde; Avem și specificații!

1.192 ori
<b>Sony ST26i Își face apariția În noi imagini, fără obișnuitul logo cu glob verde; Avem și specificații!</b>în vreme ce noi așteptam la teste telefoanele Sony Xperia U și Xperia P, Sony pregătește alte câteva telefoane noi care v-ar putea interesa. Ieri japonezii au anunțat două noi modele Xperia LTE cu Android 4.0, GX și SX, iar azi îl vedem pe...

în vreme ce noi așteptam la teste telefoanele Sony Xperia U și Xperia P, Sony pregătește alte câteva telefoane noi care v-ar putea interesa. Ieri japonezii au anunțat două noi modele Xperia LTE cu Android 4.0, GX și SX, iar azi îl vedem pe misteriosul Sony ST26i în imagini proaspete.

O sursă care știe câte ceva despre terminal afirma că acesta va sosi cu un display qHD de 4 inch, un procesor ST-Ericsson U8500 de 1 GHz și 512 MB RAM, plus 8 GB memorie internă. Avem și o cameră capabilă de captură HD la bord, iar Sony ST26i vine cu butoane capacitive în partea din față și în mod bizar îi lipsește logo-ul cu glob verde cu care ne obișnuisem pe telefoanele Sony Ericsson și mai nou Sony. La o scurgere de informații precedentă, Sony avea pregătite nu mai puțin de 10 telefoane noi pentru acest an.

ST26i pare a fi gata de lansare și nu doar un prototip, deci îl vom vedea probabil debutând în această vară. Până acum majoritatea telefoanelor Sony care au ajuns subiect de scăpări pe web sunt modele midrange și în afară de Hayabusa nici unul nu pot să spun că mi-a stârnit apetitul pentru Sony. Pe când și un quad core cu ecran HD, un design care să iasă din tipare și o cameră eficientă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×