LG Pay va debuta în SUA anul acesta pe terminalele LG G7 și LG V40; G7 vine la MWC 2018

869 ori
<b>LG Pay va debuta în SUA anul acesta pe terminalele LG G7 și LG V40; G7 vine la MWC 2018</b>Dacă mai era nevoie de o confirmare cu privire la faptul că într-adevăr viitorul flagship al sud-coreenilor de la LG se va numi LG G7, aceasta vine astăzi când aflăm detalii despre serviciul de plăți LG Pay. Acesta va debuta oficial pe piața din SUA

Un raport al publicației sud-coreene yna.co.kr ne aduce astăzi confirmarea cu numărul 3 a faptului că flagship-ul LG din prima parte a anului 2018 va fi numit LG G7. Numele acestuia apare menționat alături de LG V40 pe lista terminalelor ce vor suporta serviciul LG Pay care apropo se va lansa și pe piața din SUA începând din acest an sub denumirea de LG Wallet pe care o vedeam afișată chiar de curând într-o aplicație din Google Play.

Sistemul de plăți va funcționa și pe modele precum LG K10, urmând a fi adus și la bordul altor variante mid-range pe parcursul acestui an se pare. Cât despre G7, acest telefon este așteptat să debuteze oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona la final de februarie, vânzările fiind programate să înceapă din martie sau aprilie.

Cel mai probabil handset-ul va oferi procesorul Qualcomm Snapdragon 845 la bord, o cameră duală cu senzor secundar wide și un panou 18:9 de peste 5.7 inch. Vom vedea la bord și 4 sau 6 GB de RAM și este aproape sigur că Android Oreo va rula din fabrică aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×