LG Pay White Card este un nou accesoriu de la LG, compatibil cu LG Pay şi capabil să proceseze plăti pentru orice bancă

Autor:  | Publicat în:  LG 540 ori
<b>LG Pay White Card este un nou accesoriu de la LG, compatibil cu LG Pay şi capabil să proceseze plăti pentru orice bancă</b>Serviciul LG Pay a debutat &icirc;n luna noiembrie a anului trecut, drept un rival pentru Apple Pay şi Samsung Pay, dar cu un stil diferit de abordare. El urma să funcţioneze pe toate telefoanele LG, iar azi aflăm că LG Pay implica şi un accesoriu...

Serviciul LG Pay a debutat în luna noiembrie a anului trecut, drept un rival pentru Apple Pay şi Samsung Pay, dar cu un stil diferit de abordare. El urma să funcţioneze pe toate telefoanele LG, iar azi aflăm că LG Pay implica şi un accesoriu în genul unei cărţi de credit.

LG Pay White Card este acest card, cel din imagine, fabricat din plastic şi capabil să proceseze plăţile de la orice cont bancar sau cărţi de credit şi debit. Astfel, în loc să salvaţi datele pe smartphone, veţi avea nevoie doar de card pentru a face achiziţii în magazine. Sincer nu ştiu de ce am înlocui un card de credit sau mai multe cu încă un card, dar LG nu pare a vedea redundanta aici.

LG Pay White Card este un nou accesoriu de la LG, compatibil cu LG Pay şi capabil să proceseze plăti pentru orice bancă

Ideea e totuşi că se elimina telefonul ca intermediar. White Card integrează şi un mic display LCD cu consum foarte redus în dreapta-sus, dar şi conectori metalici în stânga şi două butoane în zona inferioară. Cardul trebuie alimentat uneori, iar cele două butoane sunt folosite pentru a face trecerea între carduri, ecranul indicând statusul respectivului card.

Mai mult decât atât, produsul LG se poate folosi şi la bancomat pentru a scoate bani. LG Pay White Card vrea să fie un accesoriu all in one, iar LG ar fi comandat deja 50.000 de unităţi. Am putea să le vedem în acţiune la MWC 2016, conform zvonurilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×