Oppo F1 Plus apare în prima imagine, arată fix ca Oppo F1, cu un ecran mai mare

Autor:  | Publicat în:  Oppo 425 ori
<b>Oppo F1 Plus apare în prima imagine, arată fix ca Oppo F1, cu un ecran mai mare</b>&Icirc;n această săptăm&acirc;nă a debutat oficial&nbsp;telefonul Oppo F1, axat pe selfie-uri şi pe un design slim şi deja au apărut informaţii despre o variantă a sa cu diagonală mai mare, cunoscută drept Oppo F1 Plus. Cei de la GSMArena au...

În această săptămână a debutat oficial telefonul Oppo F1, axat pe selfie-uri şi pe un design slim şi deja au apărut informaţii despre o variantă a sa cu diagonală mai mare, cunoscută drept Oppo F1 Plus. Cei de la GSMArena au pus mâna pe o randare a acelui handset, care arata fix ca Oppo F1.

E drept că nu e prima oară când Oppo are o abordare de genul, de vreme ce modele ca Oppo A53, R7, R7s şi R7 lite au fix acelaşi design. Ei bine, Oppo F1 Plus va fi o variantă mai mare de Oppo F1, crescând diagonală de la 5 la 5.5 inch şi rezoluţia de la 720p la 1080p. Noul venit aduce teoretic şi 1 GB RAM în plus, deşi originalul avea 3 GB RAM şi îmi vine greu să cred că F1 Plus are 4 GB.

Phabletul va sosi în India în aprilie, la preţul de 395 dolari, o diferenţă cam mare faţă de cei 231 dolari plătiţi pentru F1. E păstrată şi camera de 13 megapixeli în spate şi procesorul Snapdragon 616, dar şi sasiul subţire din aluminiu, de culoare roz. Noi aşteptam în continuare modelul Find 9.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×