Oppo F1 Plus apare în prima imagine, arată fix ca Oppo F1, cu un ecran mai mare

Autor:  | Publicat în:  Oppo 450 ori
<b>Oppo F1 Plus apare în prima imagine, arată fix ca Oppo F1, cu un ecran mai mare</b>&Icirc;n această săptăm&acirc;nă a debutat oficial&nbsp;telefonul Oppo F1, axat pe selfie-uri şi pe un design slim şi deja au apărut informaţii despre o variantă a sa cu diagonală mai mare, cunoscută drept Oppo F1 Plus. Cei de la GSMArena au...

În această săptămână a debutat oficial telefonul Oppo F1, axat pe selfie-uri şi pe un design slim şi deja au apărut informaţii despre o variantă a sa cu diagonală mai mare, cunoscută drept Oppo F1 Plus. Cei de la GSMArena au pus mâna pe o randare a acelui handset, care arata fix ca Oppo F1.

E drept că nu e prima oară când Oppo are o abordare de genul, de vreme ce modele ca Oppo A53, R7, R7s şi R7 lite au fix acelaşi design. Ei bine, Oppo F1 Plus va fi o variantă mai mare de Oppo F1, crescând diagonală de la 5 la 5.5 inch şi rezoluţia de la 720p la 1080p. Noul venit aduce teoretic şi 1 GB RAM în plus, deşi originalul avea 3 GB RAM şi îmi vine greu să cred că F1 Plus are 4 GB.

Phabletul va sosi în India în aprilie, la preţul de 395 dolari, o diferenţă cam mare faţă de cei 231 dolari plătiţi pentru F1. E păstrată şi camera de 13 megapixeli în spate şi procesorul Snapdragon 616, dar şi sasiul subţire din aluminiu, de culoare roz. Noi aşteptam în continuare modelul Find 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×