LG pe un trend pozitiv cu divizia de telefoane mobile În Q3 2012

949 ori
<b>LG pe un trend pozitiv cu divizia de telefoane mobile În Q3 2012</b>LG era pe o pantă descendentă în ce privește telefoanele mobile și asta după ce au ales să meargă doar pe mâna smartphone-urilor. LG Optimus 2X sau 4X HD nu s-au comercializat atât de bine pe cât spera compania sud-coreeană. Au fost câteva...

LG era pe o pantă descendentă în ce privește telefoanele mobile și asta după ce au ales să meargă doar pe mâna smartphone-urilor. LG Optimus 2X sau 4X HD nu s-au comercializat atât de bine pe cât spera compania sud-coreeană.

Au fost câteva alegeri inspirante pe care le-au făcut în ultimul timp.

1. Au mizat pe telefoane LTE, acest standard de conectivitate s-a răspândit rapid și gama LG a ajuns să fie căutată. Spre exemplu și în România de la sfârșitul lui octombrie poate fi testată rețeaua LTE a Vodafone cu viteze de până la 75 Mbps în prima fază și va ajunge la 100 Mbps din 2013.

2. LG Optimus G - un smartphobe primit bine în review-urile de specialitate, urmează și primul lor smartphone în parteneriat cu Google și poziționat în gama Nexus. Asta le dă speranțe de mai bine în Q4 2012, auspiciile sunt pozitive. Va conta și prețul, disponibilitatea graduală pe diverse piețe, cum se vor înțelege cu operatori de telefonie.

3. Prețuri mai mici decât ale concurenței, seria de telefoane L cu Android și de tip best buy. LG Optimus 4X HD este cel mai ieftin smartpone quad-core, L3, L5 și L7 au prețuri excelente în oferta operatorilor de telefonie.

Elementele de mai sus plus altele legate de diviziile gigantului sud-coreean ce nu le-am enumerat mai sus a făcut ca LG să obțină profit pe Q3 2012 - 138 milioane dolari. Ei spun că diviziile de mobile și home cinema au suprins în mod plăcut.

LG Nexus 4 este așteptat a debuta pe 29 octombrie în cadrul unui eveniment Google. Ar dispune de un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 8 sau 16 GB spațiu de stocare, cameră foto de 8 Megapixeli, Android 4.2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×