Vodafone cumpără 15% participațiune și promovează serviciul Zonga al Trilulilu

822 ori
<b>Vodafone cumpără 15% participațiune și promovează serviciul Zonga al Trilulilu</b>Vodafone continuă ofensiva sa în a aduce cât mai multe servicii suplimentare pe smartphone-urile din portofoliul său, acestea generează trafic 3G pe care operatorul să-l monetizeze. Aceasta-i viziunea lor pe termen lung. &nbsp; Mobilissimo.ro a...

Vodafone continuă ofensiva sa în a aduce cât mai multe servicii suplimentare pe smartphone-urile din portofoliul său, acestea generează trafic 3G pe care operatorul să-l monetizeze. Aceasta-i viziunea lor pe termen lung.

Mobilissimo.ro a făcut un review al Zonga. în esență este un serviciu de streaming muzical ce permite accesul la peste 16 milioane de melodii. Interesant este că Vodafone a decis să intre în acționariatul Trilulilu Music. Avem și două declarații oficiale:

Ne bucuram sa sustinem un nou brand romanesc, care are sanse mari sa devina aplicatia preferata a romanilor pasionati de muzica, si in acelasi timp, utilizatori de smartphone-uri. Datorita parteneriatului nostru cu Trilulilu, clientii Vodafone beneficiaza, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, in aplicatie, precum si de trei luni in care pot testa Zonga, fara niciun cost. Pentru noi, este foarte important faptul ca sustinem un business local si ca o mare parte a veniturilor din abonamente va fi directionata catre artisti si casele de discuri, sprijinind astfel si industria muzicala romaneasca”, a declarat Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Am creat Zonga din dorinta de a oferi tuturor romanilor experienta perfecta prin care acestia sa se poata bucura de muzica si artistii lor preferati, oricand si oriunde s-ar afla. Azi ne indeplinim un prim obiectiv, pornind la drum cu un catalog de peste 16 milioane de melodii oficiale, care pot fi ascultate instant, fara download, direct de pe computer sau telefonul mobil. Credem ca Zonga va schimba modul in care romanii asculta muzica si ne bucuram sa avem alaturi un partener puternic si inovator ca Vodafone Romania”, a declarat Sergiu Biris, Director Executiv, Trilulilu Music.

Pentru cei care sunt abonați ai Vodafone sau dețin o cartelă Vodafone vor fi două pachete între care să aleagă:

a. Zonga Vodafone - 1.99 euro pe lună, utilizare nelimitată pe PC și 5h pe mobil;
b. Zonga Vodafone Nelimitat - 2.99 euro pe lună, acces nelimitat pe PC și mobil.

Cele două pachete pot fi activate printr-un SMS la numărul 966.

Pentru cei aflați într-o altă rețea de telefonie a fost creat Zonga Premium pentru 3.99 euro cu aceleași specificații ca și Zonga Vodafone Nelimitat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×