Recenzie ampla a lui Nokia N97 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.250 ori
<b>Recenzie ampla a lui Nokia N97 (Video)</b>Din pacate una dintre primele recenzii ale smartphone-ului touchscreen de la Nokia, N97 este in rusa, dar va puteti multumi cu privirea handsetului din toate unghiurile si cu admirarea interfatei sale, in clipul urmator: Telefonul a fost lansat la...

Din pacate una dintre primele recenzii ale smartphone-ului touchscreen de la Nokia, N97 este in rusa, dar va puteti multumi cu privirea handsetului din toate unghiurile si cu admirarea interfatei sale, in clipul urmator:

Telefonul a fost lansat la inceputul acestei luni si este cel mai asteptat terminal din istorie, Nokia intrand destul de tarziu pe piata smartphone-urilor cu ecran touch. Bateria sa ofera 37 de ore de playback audio continuu, iar N97 va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2009. In ce priveste conectivitatea, handsetul suporta WCDMA 900/1900/2100 (HSDPA), EGSM (850/900/1800/1900 MHz), iar platforma software utilizata este S60 5th Edition.

Display-ul lui N97 este un touchscreen TFT de 3.5 inchi, widescreen si cu ratie a aspectului 16:9 si rezolutie de 640 x 360 pixeli. Memoria sa este extrem de impresionanta: 32GB on board plus extensii de 16GB prin intermediul slotului microSD. Camera telefonului este una Carl ZeissTessar de 5 megapixeli, ce suporta captura video MPEG-4 VGA la 30 fps.

Handsetul suporta majoritatea formaturilor media, integreaza Nokia Maps si A-GPS, permite browsingul full al paginilor web si foloseste o tastatura full QWERTY foarte comoda.

Sursa: YouTube.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×