MWC 2013: Nokia va anunța HERE Maps și Lumia 520, 720 astăzi!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.565 ori
<b>MWC 2013: Nokia va anunța HERE Maps și Lumia 520, 720 astăzi!</b>Suntem la ore bune distanță de evenimentul Nokia de la MWC 2013, din data de 25 februarie și au început deja confirmările legate de lansare. Astfel, aflăm că finlandezii se vor axa pe serviciul lor de hărți, dar vor prezenta și două noi...

Suntem la ore bune distanță de evenimentul Nokia de la MWC 2013, din data de 25 februarie și au început deja confirmările legate de lansare. Astfel, aflăm că finlandezii se vor axa pe serviciul lor de hărți, dar vor prezenta și două noi telefoane.

Se pare că Nokia Maps va fi rebranduit în Here Maps, iar compania va prezenta și noile modele Nokia Lumia 520 și Lumia 720. Here Maps va fi o actualizare pentru Nokia Maps, iar utilizatorii vor porni de la versiunea 3.2. Nu știm exact ce va aduce nou acest rebranding, dar se pare că are de-a face cu grafică 3D prin intermediul tehnologiei de la Earthmine și direcționare via LiveSight, care e un sistem de realitate augmentată integrată în hărți de această dată.

 Lumia 520, 720

City Lens este doar un exemplu de ce poate face acest sistem. Nu ar trebui să vă mire brandingul HERE, de vreme ce soluția de cartografiere se află sub acest nume pe iOS deja. între timp avem și confirmarea oficială că Nokia Lumia 520 și 720 există, ele fiind descoperite în paginile Help de pe site-ul Nokia India.

Nokia Lumia 520 este descris ca un model entry level, cu mențiunea că el nu are busola, deci nici suport LiveSight. Cândva în următoarele 10 ore vom avea confirmarea acestor informații, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×