Samsung Jet, mai mult decat un smartphone

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.675 ori
<b>Samsung Jet, mai mult decat un smartphone</b>Samsung a prezentat oficial ieri un nou smartphone, pe numele sau Jet, terminalul sosind cu un multi task manager, Microsoft Exchange ActiveSync si un meniu user friendly, toate acestea intr-un design compact si elegant. Jet incorporeaza&nbsp; un display...

Samsung a prezentat oficial ieri un nou smartphone, pe numele sau Jet, terminalul sosind cu un multi task manager, Microsoft Exchange ActiveSync si un meniu user friendly, toate acestea intr-un design compact si elegant.

Jet incorporeaza  un display WVGA AMOLED de 3.1 inchi, care ofera o experienta full touch deosebita si o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a unui ecran WQVGA. Sub carcasa descoperim un procesor de 800 MHz, iar terminalul foloseste interfata TouchWiz 2.0, care vine cu un meniu customizabil de widgeturi, functia smart unlock si un look 3D.

La capitolul web browsing, beneficiati de Dolfin, un browser care suporta fara probleme site-urile de social networking si permite accesarea oricarui site la o viteza decenta. Printre specificatiile lui Jet se mai numara o camera de 5 megapixeli, GPS, tehnologia DNSe si SRS Sound Effect, pentru o calitate audio deosebita, si suport DivX/XviD.

[Via: Samsungusanews.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×