Noul iPhone este deocamdată cel din oferta Verizon; lansarea urmează marți!

1.774 ori
<b>Noul iPhone este deocamdată cel din oferta Verizon; lansarea urmează marți!</b>Am putea spune că marți se lansează noul iPhone... sau am putea spune că este vorba de fapt despre iPhone 4 ușor modificat și suportând conectivitate CDMA, astfel încât să fie lansat de către operatorul american Verizon. Aceasta este o...

Am putea spune că marți se lansează noul iPhone... sau am putea spune că este vorba de fapt despre iPhone 4 ușor modificat și suportând conectivitate CDMA, astfel încât să fie lansat de către operatorul american Verizon. Aceasta este o premieră pentru terminalul Apple, vândut în exclusivitate prin AT&T în SUA în ultimii 3 ani.

Vestea vine de la faimoasa publicație Wall Street Journal, care a primit invitații la un eveniment special pentru presă, organizat marți și având ca scop debutul lui iPhone 4 prin Verizon. Rețineți că acesta NU este iPhone 5 și sunt șanse foarte mici ca terminalul să aducă îmbunătățiri semnificative variantei inițiale de iPhone 4.

Unele zvonuri afirmau că acest handset va suporta conectivitate 4G LTE, profitând de infrastructură evoluată a celor de la Verizon, care deja să pregătește să suporte câteva modele de smartphone-uri LTE și tablete Android 3.0. Aceasta mutare va aduce atât celor de la Apple, cât și operatorului american milioane de clienți noi, care nu agreau abonamentele și serviciile AT&T și au în sfârșit o altă opțiune.

Să vedem și cum se va descurca Verizon cu milioanele de clienți noi și cu supraîncărcarea rețelei sale 4G LTE...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×