LG răspunde legat de descoperirea că LG G5 are carcasa din metal acoperită cu plastic (Video)

2.159 ori
<b>LG răspunde legat de descoperirea că LG G5 are carcasa din metal acoperită cu plastic (Video)</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma descopeream că LG G5 ar avea exteriorul carcasei acoperit cu material plastic , aplicat peste metal, deşi LG promova handsetul drept unul cu corp metalic unibody. Azi celebra bloggerita tech Erica Griffin ne prezintă...

Cu câteva zile în urma descopeream că LG G5 ar avea exteriorul carcasei acoperit cu material plastic , aplicat peste metal, deşi LG promova handsetul drept unul cu corp metalic unibody. Azi celebra bloggerita tech Erica Griffin ne prezintă detaliat răspunsul celor de la LG cu privire la această abordare.

Ea discutase subiectul în cadrul videoblogului său şi a primis răspuns rapid de la PR-ul LG. Totul a început cu canalul YouTube JerryRigEverything, care a răzuit plasticul aplicat peste metal, folosind un cutter. Ken Hong de la LG afirmat că de fapt ceea ce vedem la exteriorul corpului lui LG G5 este o soluţie special aplicată pentru a face vopseaua adezivă la metal şi nu plastic.

E vorba despre o tehnologie specială, ce implică întâi aliaj din aluminiu LM201b, peste care se aplică soluţia aceea şi apoi vopseaua. LM201b e folosit în tandem cu aceste materiale pentru a integra antenele într-un mod care să nu deranjeze la nivel estetic. Până acum telefoanele din aluminiu treceau prin procesul de anodizare, dar LG a folosit un proces nou numit "microdizare".


El implica mici particule de metal ce sunt integrate în stratul de vopsea şi fuzionează cu aluminiul. Practic adevărul e undeva la jumătatea drumului: nu avem un spate din plastic şi atingem şi metal, sub forma particulelor din metal integrate în stratul (gros) de vopsea aplicat peste metal. Totuşi senzaţia utilizatorului va rămâne că atinge un material plastic... Au început discuţiile şi pe Reddit şi surprinzător de mulţi utilizatori LG prefera corpuri din plastic şi nu au nici o problemă cu acest design.

Exista si utilizatori care afirma ca era OK un corp din metal cu antenele la vedere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×