Experienta hands-on cu Nokia N97 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.360 ori
<b>Experienta hands-on cu Nokia N97 (Video)</b>Dupa ce am asistat ieri la lansarea smartphone-ului cu ecran touch Nokia N97, a venit si momentul primei experiente oficiale hands-on a acestui telefon, care poate fi admirat in actiune in clipul de mai jos. Evident, nici macar acest promitator smartphone...

Dupa ce am asistat ieri la lansarea smartphone-ului cu ecran touch Nokia N97, a venit si momentul primei experiente oficiale hands-on a acestui telefon, care poate fi admirat in actiune in clipul de mai jos.

Evident, nici macar acest promitator smartphone nu este lipsit de defecte si in ciuda faptului ca diagonala ecranului sau touch este de 3.5 inchi, rezolutia suportata este de doar 360 x 640, depasita fata de produsele celor de la HTC sau Sony Ericsson. In ciuda faptului ca nu ne pasa de "cursa megapixelilor", majoritatii publicului ii pasa, astfel ca in vreme ce Sony Ericsson va lansa telefoane cu camere de 12 megapixeli in 2009, Nokia va continua sa vanda (sau nu) acest smartphone cu camera de 5 megapixeli... Am fi apreciat macar un senzor de 7 megapixeli, dar trecem peste acest handicap.

O alta problema este lipsa blitzului Xenon, prezent de obicei pe terminalele cu un pret ce depaseste 500 de euro. Ce apreciem in schimb la acest terminal este noua versiune a platformei S60, atat ca look, cat si ca functionalitate. Ecranul Home este acum customizabil, suporta drag and drop si contine widgeturi si shortcuturi, care pot fi personalizate dupa pofta inimii.

In plus, terminalul este un "monstru" al social networkingului, integrand FaceBook si permitand interactiunea imediata cu serviciile web de acest gen. In viitor va vom prezenta o privire asupra tastaturii sale QWERTY, asupra aplicatiilor noi, a calitatii video si a performantei sale navigationale.

Sursa: Symbian-freak.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×