LG România susține faptul că piața de telefoane mobile va stagna în acest an

Autor:  | Publicat în:  Studii 468 ori
<b>LG România susține faptul că piața de telefoane mobile va stagna în acest an</b>Un nou raport marca ZF.ro sosit astăzi &icirc;n presă ne dezvăluie c&acirc;teva informații din partea celor de la LG care fac referire la piața locală de telefoane mobile. LG Rom&acirc;nia susține faptul că piața de smartphone-uri se va menține...

Un nou raport marca ZF.ro sosit astăzi în presă ne dezvăluie câteva informații din partea celor de la LG care fac referire la piața locală de telefoane mobile. LG România susține faptul că piața de smartphone-uri se va menține la nivelul înregistrat anul trecut, atât din punct de vedere al numărului de unități comercializate, cât și a profitului înregistrat pe seama acestora.

Singurele schimbări vor interveni la ponderile smartphone-urilor și ale telefoanelor clasice, așa numitele feature phones. Ion Iosifescu, senior manager în cadrul diviziei mobile LG Electronics România, a declarat că piața va stagna anul acesta, iar ponderea smartphone-urilor va crește în timp ce numărul de telefoane clasice vândute va fi mult mai mic comparativ cu anul trecut.

Aflăm că în 2014 s-au vândut aproximativ 4.5 milioane de telefoane mobile a căror valoare se ridica la 550 milioane de euro. Aparent, smartphone-urile au avut o pondere de 55% ca număr de unități și de 90% ca valoare. Potrivit LG, un lucru ce i-a făcut pe românia să renunțe la telefoanele clasice, au fost ofertele operatorilor care includeau smartphone-uri și la 50 euro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×