LG si Samsung aduc televiziunea mobila in SUA

856 ori
<b>LG si Samsung aduc televiziunea mobila in SUA</b>LG si Samsung, lideri mondiali la capitolul televiziune digitala, au anuntat astazi ca vor propune o tehnologie dezvoltata in colaborare drept standardul de televiziune mobila pentru zona Americii de Nord. Este vorba despre standardul DTV, iar anuntul a...

LG si Samsung, lideri mondiali la capitolul televiziune digitala, au anuntat astazi ca vor propune o tehnologie dezvoltata in colaborare drept standardul de televiziune mobila pentru zona Americii de Nord.

Este vorba despre standardul DTV, iar anuntul a fost facut in cadrul unei ceremonii din Seoul Plaza Hotel in Seoul, Korea. Solutia DTV foloseste latimea de banda terestra utilizata la ora actuala de transmisiunile TV digitale, fara un impact asupra acestora si cu investitii minime. Adoptarea noului standard pentru terminale mobile/handheld va avea loc pe piata americana la inceputul anului viitor, dupa testele efectuate de catre Open Mobile Video Coalition.

Acest grup american de furnizori de servicii de televiziune promoveaza dezvoltarea standardului DTV si implementarea sa in SUA. Conform unui studiu efectuat de catre Asociatia Nationala a Broadcasterilor, prin adoptarea unui singur standard DTV, piata americana de terminale DTV va ajunge la 130 de milioane de unitati pana in 2012. Aceasta piata va include si alte terminale portabile cu suport DTV, acestea ajungand la 25 de milioane de unitati in aceeasi perioada.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×