Discursul lui Steve Jobs indica apropierea lansarii lui iPhone 3G

1.112 ori
<b>Discursul lui Steve Jobs indica apropierea lansarii lui iPhone 3G</b>Apple a anuntat cu 2 zile in urma ca Steve Jobs, CEO-ul companiei va tine un discurs in cadrul WWDC (Worldwide Developers Conference). Vestea alimenteaza speculatiile, conform carora Apple va anunta oficial versiunea 3G a lui iPhone. Jobs va tine...

Apple a anuntat cu 2 zile in urma ca Steve Jobs, CEO-ul companiei va tine un discurs in cadrul WWDC (Worldwide Developers Conference). Vestea alimenteaza speculatiile, conform carora Apple va anunta oficial versiunea 3G a lui iPhone. Jobs va tine discursul in data de 9 iunie, la ora 10 a.m.

Conferinta va dura intre 9 si 13 iunie si se va desfasura in San Francisco. Momentul ales pentru lansarea celei de-a doua generatii de iPhone vine la un an de la lansarea primei versiuni, evenimentul fiind prefatat de numeroase zvonuri, analize si predictii. In avampremiera lansarii, marile magazine plus cele online din SUA si Marea Britanie au anuntat ca stocurile de iPhone sunt complet epuizate. Nu este nevoie sa stim ce este iPhone 2.0, cand aflam ca Steve Jobs va anunta "ceva" pe o scena.

De obicei aceste anunturi s-au soldat cu produse-hit, care au cucerit instantaneu piata globala. Totusi, trebuie sa aflati ca Jobs nu va anunta doar un nou iPhone, ci si un update al seriei de notebookuri MacBook Pro. Revenind la telefonul anului 2007, in noua versiune acesta va costa mult mai putin decat 399 dolari, actualul pret al handsetului. Desi anuntul lui iPhone 3G intra inca in categoria zvonurilor, ceea ce stim cu siguranta este ca Apple va anunta lansarea versiunii 2.0 a firmware-ului pentru iPhone si versiunea finala a SDK-ului iPhone, dar si App Store.

Acesta din urma permite developerilor sa uploadeze si utilizatorilor sa descarce aplicatii third party. Intr-un comunicat recent de presa, Apple a subliniat faptul ca aceasta conferinta este adresata totusi developerilor, iar specialistii din toata lumea pot lucra impreuna cu programatorii Apple, daca doresc, invatand noi metode si practici pentru a-si imbunatati aplicatiile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×