LG Star, bazat pe procesor Nvidia Tegra 2, lasă În urmă lejer Nexus One și Galaxy S În benchmark testul Quadrant

2.562 ori
<b>LG Star, bazat pe procesor Nvidia Tegra 2, lasă În urmă lejer Nexus One și Galaxy S În benchmark testul Quadrant</b>LG Star nu este un nume pe care îl auzim prea des, dar iată că terminalul ni se dezvăluie sub forma unor prototipuri care au ajuns pe mâna unui norocos ce face parte din comunitatea Phandroid. Acest handset este dotat cu procesor Nvidia Tegra 2 și a...

LG Star nu este un nume pe care îl auzim prea des, dar iată că terminalul ni se dezvăluie sub forma unor prototipuri care au ajuns pe mâna unui norocos ce face parte din comunitatea Phandroid. Acest handset este dotat cu procesor Nvidia Tegra 2 și a fost pentru prima oară descoperit cu câteva săptămâni în urmă, când alte câteva imagini au fost postate pe web.

 
De această dată putem să vedem interfața lui LG Star și observăm și că el vine cu un port HDMI. Telefonul rulează Android 2.2 și a fost fotografiat și obținând rezultate foarte bune în testul benchmark Quadrant (1700+). Bazat pe un procesor dual core, smartphone-ul ar putea rula chiar Android 3.0 la un moment dat, de vreme ce acest OS a fost creat în special pentru platformele dual core.

LG Star, benchmark Quadrant (1700+)

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, LG Star întrece detașat pe Nexus One și Samsung Galaxy S în teste benchmark, procesorul Tegra 2 făcându-și treaba excelent. Nu avem încă o dată de lansare sau un operator care va comercializa handsetul, dar favoritul este Verizon, de vreme ce brandingul sau este prezent pe acest model. Mai mult detalii despre LG Star vom primi probabil la CES 2011 pe 5 ianuarie.

LG Star)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×