iPhone 2.0 intr-o serie credibila de imagini

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.184 ori
<b>iPhone 2.0 intr-o serie credibila de imagini</b>iPhone Man loveste din nou cu o serie de poze cu iPhone 2.0, pe care-l asteptam cu nerabdare sa isi faca aparitia luna viitoare. Se pare ca handsetul va aparea in negru, alb si rosu, conform aceluiasi Boioglu (Iphone Man). Intre timp blogul windamac ne...

iPhone Man loveste din nou cu o serie de poze cu iPhone 2.0, pe care-l asteptam cu nerabdare sa isi faca aparitia luna viitoare. Se pare ca handsetul va aparea in negru, alb si rosu, conform aceluiasi Boioglu (Iphone Man).

Intre timp blogul windamac ne informeaza ca iPhone-ul 3G pe care il admiram in aceste poze ar putea fi un fals (iar), sau cel putin asa banuieste comunitatea chinezeasca iPhone. Un utilizator a mentionat ca Foxconn, compania care produce terminalele nu a inceput operatiunile de asamblare a handseturilor inca. Confuzia deja isi face aparitia de vreme ce ultimele poze veridice cu iPhone prezentau terminalul intr-o varianta de culoare neagra, iar cel din imaginea de mai sus este alb.

Asteptam acum o lista de specificatii tehnice care sa ne surprinda, sau cel putin sa ne faca sa credem ca exista si vesti bune in universul iPhone. Daca utilizatorul forumului chinezesc avea dreptate, am putea asista la o amanarea a lansarii versiunii 3G a celebrului handset, nu ca ne-ar surprinde o astfel de veste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×