LG V30 pus la bătaie cu o cameră RED Weapon de 50.000 de dolari; Reproduce o scenă celebră dintr-un film cu Ben Stiller

2.014 ori
<b>LG V30 pus la bătaie cu o cameră RED Weapon de 50.000 de dolari; Reproduce o scenă celebră dintr-un film cu Ben Stiller</b>Sud-coreenii de la LG vor să demonstreze cu orice preț faptul că noul lor smartphone numit LG V30 este un adevărat as atunci când vine vorba de captura video. Pentru a face asta ei au decis să compare camera duală de pe telefon cu o

Unul dintre testele mele preferate realizate cu o cameră de telefon este cel de mai jos. LG a pus la treabă flagship-ul de toamnă LG V30 versus o cameră profesionistă folosită la Hollywood, RED Weapon. Acest model de cameră costă 50.000 dolari, iar telefonul costă în jur de 800 de dolari.

LG V30

Ambele terminale au fost folosite pentru a recrea o scenă magnifică din unul dintre puţinele filme serioase ale lui Ben Stiller, "The Secret Life of Walter Mitty". E vorba despre scena când Walter se dă cu placa longboard în peisajul magnific al Islandei. Pentru că testerii nu au putut ajunge în Islanda, au realizat un test similar într-o zonă montană din SUA.

E greu să capturezi eficient secvenţe de skateboarding normale, dar când ai o distanţa lungă de parcurs la viteze mari, uneori şi în pantă, lucrurile se complică. LG pune la bătaie o cameră duală de 16 + 13 MP, cu stabilizare optică şi deschidere a diafragmei de F/1.6. Telefonul a fost ajutat de un mecanism de stabilizare de tip gimbal, unul mai degrabă tipic pentru smartphone-uri, nu ceva deosebit de high end.

RED Weapon

Rezultatul? Telefonul se descurcă surprinzător de bine, ba chiar atât de bine că în unele momente îi pare superior camerei RED. Evident camera RED prinde mai multe detalii şi culori mai naturale, dar băieţii nu au vrut să sublinieze cine câştigă bătălia, ci că o persoană care știe să umble cu un telefon modern și toate setările sale poate obţine rezultate impresionante. Observaţi şi numărul mare de reglaje şi opţiuni manuale cu care se poate lucra la LG V30.

LG nu e la primul artificiu de marketing de acest tip, pentru că am văzut recent filme de scurt metraj realizate cu LG V30, iar cu câţiva ani în urmă cineva a coborât într-un vulcan activ cu un telefon LG G3, realizând un clip fantastic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×