LG V5 are parte de o scăpare în randări marca @OnLeaks; Pare un midranger in stil Galaxy J5/Moto G4

1.469 ori
<b>LG V5 are parte de o scăpare în randări marca @OnLeaks; Pare un midranger in stil Galaxy J5/Moto G4</b>Prin intermediul celor de la @OnLeaks vedem astăzi o serie de randări pentru un nou smartphone pregătit de către sud-coreenii de la LG Electronics și anume modelul LG V5. Avem aici de-a face cu un mid-ranger ce la prima vedere arată chiar interesante din

Seria LG V e una deosebită, în ideea că include modele cu dotări excelente, precum V10 sau V20, dar mai nou îşi fac loc şi modele midrange aici, precum proaspăt scapatul LG V5. O serie de randari ale sale provenite de la @OnLeaks au apărut pe web, la pachet cu clipul video de mai jos.

La prima vedere LG pare gata să dea replică pentru modelele Galaxy A 2017, care sunt gata de lansare în această lună. LG V5 are totuşi un design mai puţin premium decât terminalele Samsung aduse în discuţie şi duce mai degrabă cu gândul la un Galaxy J. Se remarcă rama metalică proeminentă, faptul că are port microUSB şi nu USB Type C, dar şi o ciudăţenie: asimetria.

Fie randarile nu sunt corecte, fie una dintre muchiile spatelui e în pantă doar pe o latura şi nu şi pe cealaltă. Tind să cred că e o greşeală de randare, pentru că nu ar avea sens această abordare. Vedem şi un scanner de amprente în spate, iar terminalul îşi dezvăluie şi dimensiunile: grosime de 7.5/8 mm, lăţime de 75.30 mm şi lungime de 148.65 mm.

Am primi o diagonală de 5.3/5.5 inch, iar specificaţiile ar trebui să fie midrange. Ca o concluzie aş spune că acest model mă duce cu gândul la un hibrid între Moto G4 şi un Galaxy J şi nu e cu adevărat special la prima vedere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×