LG va mai lansa un smartphone la finalul lui 2008

1.503 ori
<b>LG va mai lansa un smartphone la finalul lui 2008</b>In cadrul unui eveniment de presa dedicat terminalului KS20, din imaginea urmatoare, un reprezentant LG a declarat pentru presa ca producatorul planuieste sa lanseze un nou telefon PDA cu un sistem de operare updatat. Oficialul LG a continuat, declarand...

In cadrul unui eveniment de presa dedicat terminalului KS20, din imaginea urmatoare, un reprezentant LG a declarat pentru presa ca producatorul planuieste sa lanseze un nou telefon PDA cu un sistem de operare updatat.

Oficialul LG a continuat, declarand ca handsetul isi va face aparitia la finalul acestui an sau la inceputul lui 2009. Avand in vedere faptul ca telefonul KS20 ruleaza Windows Mobile 6, ar fi rezonabil ca noul smartphone sa soseasca fie cu Windows Mobile 6.1 sau chiar cu varianta WM 7, pe care v-o prezentam in acest articol http://www.mobilissimo.ro/stiri-microsoft/detalii-in-premiera-despre-windows-mobile-7_2203.html . Revolutionarul sistem de operare al celor de la Microsoft ar pune in evidenta cu siguranta touchscreenul unui nou terminal LG, oferind utilizatorilor o interfata care depaseste toate feature-urile celei de pe iPhone.

LG se numara printre companiile care au primit de curand licenta de utilizare pentru OS-ul Windows Mobile, KS20 fiind primul terminal care include un astfel de sistem de operare. Bazat pe modelul Prada, acest handset suporta HSDPA, WiFi, Bluetooth si incorporeaza un display de tip touchscreen cu o diagonala de 2.8 inch. Nu cunoastem detalii suplimentare despre noul smartphone, dar banuim ca acesta va folosi cea mai noua versiune de Windows Mobile la momentul lansarii sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×