LG va prezenta un televizor cu webOS luna viitoare la CES 2014

Autor:  | Publicat în:  LG 1.095 ori
<b>LG va prezenta un televizor cu webOS luna viitoare la CES 2014</b>Pe vremea când Palm părea în cărți pentru un loc în top 10, dacă nu chiar top 5 al producătorilor de smartphone-uri, terminalele sale erau bazate pe un OS cunoscut drept WebOS. El a adus un sistem foarte interesant de multitasking, iar atunci...

Pe vremea când Palm părea în cărți pentru un loc în top 10, dacă nu chiar top 5 al producătorilor de smartphone-uri, terminalele sale erau bazate pe un OS cunoscut drept WebOS. El a adus un sistem foarte interesant de multitasking, iar atunci când Palm s-a dizolvat în HP, LG a preluat restul inițiativei WebOS. Ele au devenit un proiect nou, care implică acum smart TV-uri.

Astfel, LG pregătește un televizor bazat pe webOS pentru CES 2014, eveniment tech desfășurat în SUA luna viitoare. A trecut un an de când LG a cumpărat webOS, iar noul televizor a fost anunțat de un oficial al companiei, acesta fiind și primul device bazat pe această platformă și produs de LG. Acest produs va integra un procesor dual core de 2.2 GHz, 1.5 GB RAM și va suporta multitasking.

LG a lucrat intens la o nouă interfață pentru webOS, deci nu vă așteptați ca platforma să arate familiar. LG a afirmat și că va reînvia proiectul Palm/HP Enyo, un framework JavaScript open source pentru aplicațiile cross platform. Va fi nevoie aici de dezvoltatori third party care să creeze aplicații pentru Enyo și e posibil să vedem și un magazin special de aplicații.

Toate acestea pe televizorul de lună viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×