Top 10 telefoane ale anului 2013 (Szilárd-Ervin Szőgyényi): lider autoritar Încă de la lansare, și-a păstrat poziția până la final de an!

4.175 ori
<b>Top 10 telefoane ale anului 2013 (Szilárd-Ervin Szőgyényi): lider autoritar Încă de la lansare, și-a păstrat poziția până la final de an!</b>Ați avut ocazia să urmăriți în ultima perioada opțiunile colegilor mei de redacție Alex, Radu, Emil și Claudiu în ceea ce privește topul personal când vinde vorba de Telefoanele Anului 2013, iată deci că suntem la un pas de a declara...

Ați avut ocazia să urmăriți în ultima perioada opțiunile colegilor mei de redacție Alex, Radu, Emil și Claudiu în ceea ce privește topul personal când vinde vorba de Telefoanele Anului 2013, iată deci că suntem la un pas de a declara învingătorul - telefonul anului 2013 - cel mai bun telefon în opinia noastră, dar înainte de acest eveniment, iată și opțiunile mele personale! Nu voi intra în detalii tehnice, voi exprima însă o părere în baza experiențelor personale cu aceste smartphone-uri și a informațiilor acumulate în decursul anului.

10) Motorola Moto G - [Review] [Forum] [Preț]

Motorola Moto G​

Moto G este un telefon care de abia a apărut la nivel internațional și nu știu dacă a ajuns sau nu deja pe rafturile retailerilor din România. în opinia mea însă este modelul care va relansa Motorola în ceea ce privește popularitatea și asta deoarece cu suportul Google, acest telefon integrează caracteristici software care îl fac de dorit -  în afară de faptul că vine la un preț de dumping! Dacă avem dubii legat de caracteristicile hardware nu foarte înalte, să nu uităm de KitKat care e optimizat tocmai pentru a rula fin și pe telefoane de buget!

9) Nokia Lumia 520 - [Review] [Forum] [Preț]

Nokia Lumia 520

Voi continua cu Nokia Lumia 520 - micul gigant, care a consolidat - ba chiar a dat avânt întregului ecosistem Windows Phone, acesta cunoscând o creștere pe care puțini analiști ar fi putut-o estima la începutul acestui an. Lumia 520 a avut vânzări imense în întreaga lume, iar în România are o popularitate care ne-a determinat să îi facem o prezentare oficială chiar și după luni bune de la lansare și toate acestea la presiunea abonaților de pe canalul YouTube Mobilissimo.ro, care n-au cerut review-ul telefonului la fiecare încărcare de clip. în opinia mea merită cu prisosință un loc în acest top.

8) Allview X1 Soul - [Review] [Forum] [Preț]

Allview X1 Soul

Deși am fost acuzați că e reclama pură promovarea de către noi a acestui terminal lansat de Allview, declar încă o dată sus și tare că X1 Soul este un super smartphone, are caracteristici de top și l-aș accepta fără ezitare că telefon ce să-l folosesc zilnic dacă nu aș avea și opțiunile ce urmează! S-a comportat impecabil în testele noastre, singurul neajuns al acestuia a fost cauzat de GPU, care nu e suficient de puternic pentru a rula jocurile 3D foarte solicitante.

7) LG Nexus 5 - [Review] [Forum] [Preț]

Google LG Nexus 5

Pe locul 7 vine LG Nexus 5, care a depășit în preferințele mele X1, deoarece poarta sigla LG și cea Google și pentru că spre deosebire de Nexus 4 de anul trecut, din punctul meu de vedere a reușit să readucă feeling-ul Nexus pe această gamă. Urcă probabil mai mult în top dacă nu avea probleme de focus și cele cu volumul care în continuare pe telefoanele Nexus se aude slab. Preț bun, dar se putea și mai bine!

6) Samsung Galaxy S4 - [Review] [Forum] [Preț]

Samsung Galaxy S4

îmi amintesc cu ce înverșunare am fost atacați când lăudăm HTC One în dăuna lui Galaxy S4 imediat după lansarea acestora și afișez un zâmbet în timp ce scriu aceste rânduri! Am urmărit discuțiile aprinse de pe forumul Mobilissimo.ro și concluziile sunt că interfața Samsung în continuare e prea încărcată și a reușit să tragă în jos un telefon de altfel foarte potent! S4 a scăpat de lag doar în urmă ultimei actualizări, dar acest lucru nu-l exonerează în a primi doar locul 6 în topul meu, în ciuda faptului că S3 din 2012 și S îI din 2011 au cucerit prima poziție în topul de sfârșit de an al Mobilissimo.ro! în ciuda acestui minus, fără doar și poate Galaxy S4 este un smartphone excelent!

5) Nokia Lumia 1020 - [Review] [Forum] [Preț]

Nokia Lumia 1020

E entuziasmant să vezi că se poate veni cu ceva uimitor și deosebit, iar unii chiar reușesc să iasă din tiparul specificațiilor telefoanelor lansate într-o perioadă determinată! Acesta este motivul pentru care îl pun în fata multora dintre terminalele enumerate anterior și îl plasez pe locul 5, chiar dacă sistemul de operare Windows Phone pentru mine în continuare rămâne unul pe care doar îl agreez dar nu îl adopt. Lumia 1020 merită cumpărat pentru impresionată cameră, construcția solidă și aplicațiile Nokia ce-i pun în valoare calitățile de cameraphone!

4) iPhone 5s - [Review] [Forum] [Preț]

iPhone 5s

Unii dintre redactorii Mobilissimo au fost mai drastici și au plasat iPhone 5s pe locuri codase. în cazul meu, dacă nu ar fi existat cele 3 smartphone-uri care au ocupat TOP 3, ar fi ieșit pe locul unu! M-am obișnuit cu strategia “un nou design la fiecare 2 ani”, deci nu aveam așteptări mari în acesta privință. M-a surprins însă plăcut tehnologia de citire a amprentelor integrată de noul iPhone și chiar văd fantezie și potențial în dezvoltarea acestei tehnologii. Practic Apple ne-a dovedit că inovează și chiar dacă tehnologia nu e nouă pe un telefon mobil, aceștia știu să o pună în practică. iPhone-ul este un telefon premium, care în continuare reușește să stârnească invidie și admirație.

3) Samsung Galaxy Note 3 - [Review] [Forum] [Preț]

Samsung Galaxy Note 3

Am fost oarecum în dubii cărui telefon să îi acord poziția 2 din clasamentul personal și am avut de ales între Galaxy Note 3 și LG G2. Hotărârea am luat-o după ce m-am imaginat cu fiecare dintre cele două telefoane ca proprietar. Concluzia e că în ciuda faptului că atât G2 cât și Note 3 merită chiar și locul întâi, locul 3 e al lui Galaxy Note 3, deoarece niciodată nu voi folosi toată tehnologie integrată, personal nu am nevoie de stylus, iar terminalul îmi e prea mare. Galaxy Note 3 însă este cel mai performant telefon dintre toate cele din top și singurul care concurează pe parte de cameră cu Lumia 1020. Nota 10!

2) LG G2 - [Review] [Forum] [Preț]

LG G2

Cum spuneam adineaori, LG G2 a luat locul doi la mustață în fața lui Note 3 și asta deoarece e la o dimensiune pe care o consider ideală, iar din punct de vedere al caracteristicilor hardware și software nu i se poate reproșa nimic! E un smartphone cu personalitate chiar frumos și poate fi recunoscut de cunoscători foarte ușor. își merită locul ocupat și pentru faptul că a inovat prin aducerea butoanelor de volum pe spate, o soluție ce i-a permis să ducă ecranul mai aproape de celebrul deziderat edge-to-edge! Având în vedere și prețul acestui acestuia, aș zice că e un best buy!

1) HTC One - [Review] [Forum] [Preț]

HTC One​

îl am! Asta spune tot! :) Uni ar invoca faptul că daaa, a ieșit pe locul întâi pentru că e telefonul meu personal. Da, dar nu uitați, de banii aceștia puteam să-mi cumpăr orice telefon doream și cum eu fac achiziții odată la 2 ani, întotdeauna îmi cumpăr ceea ce consider eu că e cel mai bun! M-am săturat să nu aud telefonul când sună, m-am săturat de plastic, m-am săturat de lag, m-am săturat de volumul slab în cazul filmelor și aș putea continua… HTC One e perfect din aceste puncte de vedere și n-aș ezita nicio clipă dacă în acest moment ar mai trebui să aleg odată telefonul pe care-l voi folosi în următorii doi ani. Nu voi scrie o odă pentru el, aveți oricum recenziile Mobilissimo.ro alături de titlul telefoanelor, iar Alex a reușit să evidențieze întotdeauna exact punctele forte și cele mai puțin forte ale acestor gladiatori ai comunicațiilor, vă invit deci să ne vizionați video recenziile pentru documentare.

în final deci, pentru toți cei care îmi pun întrebarea “în opinia ta care este telefonul anului?”, răspunsul meu va fi categoric “HTC One”! Bineînțeles nu trebuie să fiți de acord cu mine și mă puteți contrazice în discuțiile de mai jos, ba chiar puteți influența votul de pe forumul Mobilissimo care va desemna telefonul anului versiunea “Cititori Mobilissimo. Sper că nu v-a plictisit argumentarea mea, acum e rândul vostru în secțiunea comentarii! :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×