Psion Teklogix lanseaza telefonul PDA iKon

1.391 ori
<b>Psion Teklogix lanseaza telefonul PDA iKon</b>Psion Teklogix sarbatoreste 40 de ani in industria tehnologiilor de varf prin intermediul lansarii terminalului iKon, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare: Acest PDA/smartphone include un display VGA cu o diagonala de 3.7 inch, o camera, GPS si...

Psion Teklogix sarbatoreste 40 de ani in industria tehnologiilor de varf prin intermediul lansarii terminalului iKon, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Acest PDA/smartphone include un display VGA cu o diagonala de 3.7 inch, o camera, GPS si optiuni de conectivitate GSM/GPRS.UMTS. De asemenea terminalul suporta Bluetooth si WiFi si este dotat si un scanner pentru coduri de bare. Sistemul de operare ales pentri iKon este Windows Mobile 6 Classic/Professional sau CE.net 5. Va va interesa probabil sa aflati ca acest handset este extrem de rezistent, suportand cazaturi de la o distanta rezonabila.

PDA/smartphone-ul va rezista chiar la impactul cu asfaltul, in cazul in care se ajunge la o astfel de situatie neplacuta. Din pacate nu este cunoscut inca pretul acestui rezistent terminal dar veti putea cu siguranta sa contactati compania pentru mai multe detalii atunci cand handsetul va fi pus in vanzare in luna decembrie. Sa speram ca acesta va fi disponibil si pe teritoriul tarii noastre, avand in vedere ca utilizatorii autohtoni tind sa fie neglijenti si au nevoie de un telefon rezistent.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×