Tableta Nokia Sirius ar putea fi lansată Împreună cu phabletul Lumia 1520

1.005 ori
<b>Tableta Nokia Sirius ar putea fi lansată Împreună cu phabletul Lumia 1520</b>De când am aflat că Nokia va organiza un eveniment pe 22 octombrie ne întrebăm ce s-a întâmplat cu evenimentul de la finalul acestei luni. Nokia trebuia să prezinte primul său phablet cu această ocazie, iar acum lansarea a fost amânată pentru...

De când am aflat că Nokia va organiza un eveniment pe 22 octombrie ne întrebăm ce s-a întâmplat cu evenimentul de la finalul acestei luni. Nokia trebuia să prezinte primul său phablet cu această ocazie, iar acum lansarea a fost amânată pentru luna viitoare.

Faimosul @evleaks afirmă că odată cu phabletul va sosi și tableta Nokia Sirius, surprinsă în varianta roșie pe web de câteva ori în ultima vreme. Ultima oară când auzeam de acest device, el era anulat de către Microsoft, care vrea să scoată la înaintare doar tabletele sale Surface și vede un terminal Nokia cu ecran mare drept rival.

Rețineți totuși că acționarii Nokia trebuie să supună la vot achiziția de către Microsoft, deci mai sunt șanse de 0.1% că tranzacția să pice. Revenind la tableta, știm că Sirius va rula Windows RT, va dispune de un ecran Full HD de 10.1 inch, procesor quad core Qualcomm 8974 și o cameră de 6.7 megapixeli cu lentila Carl Zeiss.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×