Liber la hardware! Microsoft scade rigiditatea specificațiilor pentru Windows Phone, camera e opționala!

1.086 ori
<b>Liber la hardware! Microsoft scade rigiditatea specificațiilor pentru Windows Phone, camera e opționala!</b>Microsoft își manifesta încă o dată deschiderea în era Windows Phone, scăzând rigidtatea specificațiilor de pe handseturile ce rulează OS-ul sau mobil. Astfel, până și terminalele care par mai degrabă low end decât smartphone vor putea...

Microsoft își manifesta încă o dată deschiderea în era Windows Phone, scăzând rigidtatea specificațiilor de pe handseturile ce rulează OS-ul sau mobil. Astfel, până și terminalele care par mai degrabă low end decât smartphone vor putea beneficia de Windows Phone, poate într-o versiune "lite".

știm deja că planul Nokia este de a aduce in toate buzunarele câte un smartphone, iar aici WP7 pare a fi soluția. Printre restricțiile hardware înlăturate de Microsoft se numără și obligativitatea includerii unei camere, care este acum opționala pe terminalele low end cu Windows Phone. Dovezi ale acestor cerințe hardware mai relaxate sunt și noi device-uri ca Nokia Lumia 800, căruia îi lipsește camera frontală și giroscopul, în vreme ce HTC Radar vine fără busolă digitală sau giroscop.

Acestea nu sunt funcții fără de care utilizatorul nu poate trăi, iar acum lista de componente opționale include busola, giroscopul, camera principală și pe cea secundară. Rămân obligatorii un sistem de control hardware și butoanele Start, Search, Back, un ecran mare cu rezoluția de 800 x 480 pixeli, suport WiFi, 256 MB RAM cel puțin și măcar 8GB memorie flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×