Nokia N9 În mâna unei Mobigirl blonde și inocente, un pictorial tomnatic

1.960 ori
<b>Nokia N9 În mâna unei Mobigirl blonde și inocente, un pictorial tomnatic</b>Cei care nu sunt familiarizați cu ideea de MobiGirl, trebuie să afle că aceasta este o serie de pictoriale Mobilissimo.ro în care vă prezentăm domnișoare atrăgătoare care pozează cu telefoane de ultimă oră. Astăzi invitatul special este Nokia...

Cei care nu sunt familiarizați cu ideea de MobiGirl, trebuie să afle că aceasta este o serie de pictoriale Mobilissimo.ro în care vă prezentăm domnișoare atrăgătoare care pozează cu telefoane de ultimă oră. Astăzi invitatul special este Nokia N9, primul telefon MeeGo din lume, care a poposit în mâinile Adriana Patrutescu.

Adriana Patruica

Blonda este fotomodel și studentă la agronomie, posesoare de Nokia C7 și atașată foarte rapid de noul Nokia N9. Hobby-urile tinerei cu fată inocentă sunt clubbing-ul, filmele și muzica. în ce privește contactul sau cu N9, Adriana apreciază foarte mult simplitatea sa și faptul că toate aplicațiile sunt la îndemână și evident și designul telefonului. Totuși, tânărul model ar prefera varianta roz sau pe cea alba a acestui device.

Pe N9 l-ați văzut într-o recenzie detaliată aici și rămâne în continuare un candidat foarte solid la titlul de telefonul anului și o sursă de inspirație ca design pentru viitoare modele ale finlandezilor. Nu uitați să aruncați și o privire asupra galeriei pictorial de mai jos, pentru a vedea cum asortează un fotomodel cu părul blond un Nokia N9 la ținuta sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×