LinkSys anunta un nou telefon

1.049 ori
<b>LinkSys anunta un nou telefon</b>Linksys a prezentat oficial telefonul Wireless-G IP "iPhone" (WIP310), terminalul fiind cel mai nou membru al familiei Linksys IP si oferind conectivitate VoIP prin WiFI. Handsetul suporta conectivitate in wireless LAN 802.11 b/g (11 canale in America de...

Linksys a prezentat oficial telefonul Wireless-G IP "iPhone" (WIP310), terminalul fiind cel mai nou membru al familiei Linksys IP si oferind conectivitate VoIP prin WiFI.

Handsetul suporta conectivitate in wireless LAN 802.11 b/g (11 canale in America de Nord, 13 canale in Europa), obtinand rate de transfer de pana la 54 Mbps. Pentru protejarea datelor utilizatorilor sunt folosite modurile de criptare WEP si WPA personal wireless de 64 si 128 de biti. Revenind la telefonul LinkSys, acesta este dotat cu un display TFT LCD cu o diagonala de 1.8 inch, iar porturile sale suporta headseturi mono/stereo, dar si mini USB.

Bateria terminalului ofera 3 ore de convorbiri si aproximativ 50 de ore de "viata" in mod standby. Lista de specificatii nu este foarte bogata, incluzand feature-uri low-end, cum ar fi notificare vizuala in timpul apelului, sonerii polifonice, speakerphone si LED-uri care indica gradul de incarcare a bateriei. WIP310 va fi disponibil incepand cu toamna acestui an la un pret de 199.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×