Noi fotografii ajunse pe web ni-l prezintă pe Xiaomi Mi 5 și în varianta de culoare neagră

1.144 ori
<b>Noi fotografii ajunse pe web ni-l prezintă pe Xiaomi Mi 5 și în varianta de culoare neagră</b>Aflați acum c&acirc;teva zile despre faptul că Xiaomi ne pregătește lansarea smartphone-ului Redmi 3 pentru data de 12 ianuarie, un telefon ce va impresiona prin raportul specificații-preț. Totuși, majoritatea fanilor Xiaomi sunt &icirc;n...

Aflați acum câteva zile despre faptul că Xiaomi ne pregătește lansarea smartphone-ului Redmi 3 pentru data de 12 ianuarie, un telefon ce va impresiona prin raportul specificații-preț. Totuși, majoritatea fanilor Xiaomi sunt în continuare cu gândul la un alt terminal pe care compania întârzie să îl anunțe.

Este vorba despre Xiaomi Mi 5, flagship ce se afișează astăzi într-o nouă serie de fotografii sosite din China. De această dată vedem device-ul în varianta de culoare neagră, materialele oferindu-ne și o privire mai detaliată asupra design-ului. Ce ne intrigă la noul telefon este marginea destul de generoasa în partea de jos, locație unde este plasat și un buton home.

Știm deja din leak-urile anterioare că acest viitor flagship va sosi cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu un display Full HD de 5.2 inch și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli. Telefon va fi disponibil în două variante după cum urmează:

  • 3 GB RAM + 32 GB stocare

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×