Evenimentul Google din această seară va putea fi urmărit live de la ora 19:00 (ora României)! Avem și un Live Blogging pregătit!

Autor:  | Publicat în:  Google 696 ori
<b>Evenimentul Google din această seară va putea fi urmărit live de la ora 19:00 (ora României)! Avem și un Live Blogging pregătit!</b>Astăzi este ziua cea mare în care Google va prezenta oficial noile smartphone-uri Pixel și Pixel XL - produse despre care știm mai totul în materie de design și dotări hardware. Mai rămâne ca prețurile să fie anunțate aici, și să aflăm ce alte dispozitive

Evenimentul Google din această seară ne va aduce câteva noutăți interesante în materie de produse hardware, la loc de cinste fiind desigur plasate smartphone-urile Pixel și Pixel XL. Cum mai toate detaliile despre aceste modele sunt deja știute de o bună perioadă de timp, nu ne rămâne decât să aflăm prețurile de comercializare și data la care acestea vor fi disponibile și pe plan european la vânzare.

Totuși există posibilitatea să vedem și alte produse lansate aici, motiv pentru care nu ar trebui să ratăm evenimentul transmis în regim de live streaming de la ora 19:00 (ora României). Lista de posibile device-uri ce vor fi afișate aici include nume precum Chromecast Ultra - o variantă ce va permite distribuirea de conținut 4K către televizor, un router wireless, dar și tableta Pixel 7 ce va sosi drept un succesor demn pentru popularul model Nexus 7.

Vă amintim că smartphone-urile Pixel ne vor aduce procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, 4 GB memorie RAM, camere foto de 12 megapixeli, un scanner de amprente la bord și baterii cu suport pentru încărcare rapidă. Diferența majoră dintre cele două dispozitive va fi reprezentată de către diagonala display-urilor (5 inch - Pixel / 5.5 inch - Pixel XL).

Avem pregătit pentru voi și o sesiune specială liveblogging ce poate fi accesată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×