Localytics: Vânzările de Samsung Galaxy S III nu sunt afectate de lansarea iPhone 5

1.198 ori
<b>Localytics: Vânzările de Samsung Galaxy S III nu sunt afectate de lansarea iPhone 5</b>Samsung a reușit să comercializeze 20 de milioane de Galaxy S III în 100 de zile de la lansarea oficială. De departe este cel mai bine vândut smartphone Android și singurul la care se oferă numărul de unități vândute. &nbsp; Existau informații...

Samsung a reușit să comercializeze 20 de milioane de Galaxy S III în 100 de zile de la lansarea oficială. De departe este cel mai bine vândut smartphone Android și singurul la care se oferă numărul de unități vândute.

Existau informații cum că iPhone 5 și scandalul cu Apple ar afecta vânzările de SGS III, le-ar diminua consistent. Localytics a făcut un studiu care relevă contrariul și anume că vânzările s-au menținut la cote înalte, cererea de Galaxy S III se menține destul de ridicată.

Trebuie spus că Localytics deține o platformă mobilă care urmărește traficul de pe unele aplicații, vede de pe ce telefoane sunt accesate aplicațiile din Google Play. Ei spun că se remarcă o creștere de 9% a traficului făcut de pe SGS III de la începutul lui august 2012. Aceștia afirmă că scandalul dintre Samsung și Apple are și implicații pozitive pentru compania sud-coreeană transmițând-se în public că telefoanele Samsung seamnă izbitor de mult cu iPhone.

Samsung s-a profilat în 2012 ca principalul adversar al Apple. La Webstock se vorbea de faptul că veniturile considerabile ale Apple nu vin neapărat din App Store ci din vânzarea de hardware. De aici și dorința Apple de a limita Samsung la nivel mondial, Samsung se bazează pe telefoanele sale în a face profit și nu scot mai nimic din Samsung Apps sau Google Play. Lupta se dă prin tribunalele din întreaga lume și victoriile sunt împărțite de o parte și de alta. Cel mai notabil rămâne procesul din SUA unde Apple a câștigat și  trebuie să primească peste 1 miliard de dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×