MediaTek Își lansează oficial procesorul 8 core pentru smartphone-uri: MT6592

1.223 ori
<b>MediaTek Își lansează oficial procesorul 8 core pentru smartphone-uri: MT6592</b>MediaTek a prezentat oficial astăzi procesorul sau 8 core pentru telefoane mobile, modelul MT6592, de care știam de ceva vreme. Aceasta lansare marchează sosirea pe piața în curând a câtorva modele de phableturi și handseturi cu un astfel de CPU....

MediaTek a prezentat oficial astăzi procesorul sau 8 core pentru telefoane mobile, modelul MT6592, de care știam de ceva vreme. Aceasta lansare marchează sosirea pe piața în curând a câtorva modele de phableturi și handseturi cu un astfel de CPU.

Vedem deja săptămânal câte un nou device cu procesor 8 core MediaTek la interior, de obicei branduri chinezești că Zopo, Huawei sau Oppo. Chipul a fost în teste la marii producători de smartphone-uri din China, care au reacționat pozitiv la sosirea acestui produs. MediaTek MT6592 a primit aprecieri de la Huawei, Lenovo, ZTE, Coolpad și Xiaomi.

Procesorul octa core va da naștere unor telefoane performante, dar care se vor menține sub limita de preț de 250 de dolari, cel puțin în China. MediaTek colaborează cu TSMC pentru producția procesoarelor 8 core, folosind un proces HMP de 28 nm. Cele două firme lucrează și la o variantă de 20 nm și din 2015 una de 16 nm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×