Mac OS X 10.3 ruleaza pe un Nokia N900 (Video)

1.790 ori
<b>Mac OS X 10.3 ruleaza pe un Nokia N900 (Video)</b>Pasionatii de hackuri vor adora aceasta noua isprava a lui Toni Nikkanen din Finlanda, care a devenit prima persoana ce ruleaza OS X pe un telefon si anume Nokia N900. &nbsp; &nbsp; Puternicul terminal mobil este la ora actuala cel mai avansat model...

Pasionatii de hackuri vor adora aceasta noua isprava a lui Toni Nikkanen din Finlanda, care a devenit prima persoana ce ruleaza OS X pe un telefon si anume Nokia N900.

Puternicul terminal mobil este la ora actuala cel mai avansat model produs de Nokia, el fiind mai aproape de definitia de mini PC portabil, decat de telefon. Dupa cum puteti vedea in clipul disponibil mai jos, hackul lui Toni este bazat pe PearPC, un emulator PowerPC. Acesta este folosit pentru instalarea lui Mac OS X 10.3, cunoscut si sub numele de cod Panther.

Dupa cum observati, sistemul se misca foarte greu, ceea ce inseamna ca acest experiment nu este gata inca. Daca aveti 90 de minute de pierdut la fiecare bootare si alte minute pretioase cu fiecare actiune, atunci acordati-i o sansa acestui hack.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×