Zune Phone va sosi la MWC 2010 cu procesor NVIDIA Tegra

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.332 ori
<b>Zune Phone va sosi la MWC 2010 cu procesor NVIDIA Tegra</b>O sursa anonima a celor de la muycomputer.com le-a confirmat acestora ca Microsoft si NVIDIA vor prezenta un nou telefon la MWC 2010, trade show care va debuta in aceasta luna la Barcelona. Terminalul va fi mult-asteptatul Zune Phone si va fi bazat pe...

O sursa anonima a celor de la muycomputer.com le-a confirmat acestora ca Microsoft si NVIDIA vor prezenta un nou telefon la MWC 2010, trade show care va debuta in aceasta luna la Barcelona. Terminalul va fi mult-asteptatul Zune Phone si va fi bazat pe platforma NVIDIA Tegra.

Smartphone-ul va rula, cel mai probabil Windows Mobile 7 si va suporta playback video 720p. Cu o saptamana in urma, existenta unui telefon Zune fusese confirmata de cateva linii de cod descoperite in cel mai nou software desktop pentru playerele Zune. In plus, stim deja ca playerul Zune HD foloseste chipsetul NVIDIA Tegra, deci incorporarea sa intr-un telefon Zune nu ar fi imposibila.

Zune Phone

In ce priveste lista de specificatii (presupuse) pentru Zune Phone, aceasta include conectivitate WiFi, port HDMI out, un display cu rezolutie de 480 x 272 pixeli, toate intr-un handset ce cantareste 70 de grame.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×