MediaTek evită pentru moment segmentul Windows Phone În ceea ce privește producția sa de procesoare ARM

881 ori
<b>MediaTek evită pentru moment segmentul Windows Phone În ceea ce privește producția sa de procesoare ARM</b>De curând, prin intermediul unui raport ce a implicat și unele surse din industria producătoare de procesoare, apar informații din care reiese faptul că producătorul taiwanez de chipuri MediaTek nu are de gând să lanseze pentru moment soluții SoC...

De curând, prin intermediul unui raport ce a implicat și unele surse din industria producătoare de procesoare, apar informații din care reiese faptul că producătorul taiwanez de chipuri MediaTek nu are de gând să lanseze pentru moment soluții SoC și pentru platforma Windows Phone.

Sursele din cadrul acestui raport au declarat că MediaTek este axată în special pe aducerea suportului LTE pe chipurile produse, dar și pe lansarea de procesoare pe 64-bit. Din câte bine știm, MediaTek reușește să ofere producătorilor de smartphone-uri procesoare la prețuri foarte accesibile.

Totodată, se pare că această decizie a MediaTek de a nu oferi procesoare cu suport pentru platforma WP avantajează programul Qualcomm Reference Design, program prin care compania americană Qualcomm va putea lansa pe piață chipuri pentru terminalele Windows Phone la prețuri mult mai accesibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×