Mai există music phone-uri! Koobee Muse M1 este un telefon entry level cu abilități muzicale

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.178 ori
<b>Mai există music phone-uri! Koobee Muse M1 este un telefon entry level cu abilități muzicale</b>Iată încă o firmă din China al cărei nume îl vom uita în maxim 3 zile, dar care livrează un terminal cu atribute speciale. E vorba despre Koobee și noul său telefon entry level Muse M1. &nbsp; Handsetul costă doar 148 de dolari și este dotat...

Iată încă o firmă din China al cărei nume îl vom uita în maxim 3 zile, dar care livrează un terminal cu atribute speciale. E vorba despre Koobee și noul său telefon entry level Muse M1.

Handsetul costă doar 148 de dolari și este dotat cu un display qHD de 4.5 inch, o baterie de 1700 mAh și integrează serviciul muzical Baidu în propria aplicație muzicală. Puteți face streaming gratuit și vă veți folosi de difuzoarele externe duale pentru a asculta muzica. Acest handset integrează și un chip audio Wolfson DAC, plus amplificator audio Yamaha.

Mai există music phone-uri! Koobee Muse M1 este un telefon entry level cu abilități muzicale

în spate se află o cameră de 8 megapixeli, iar în față una de 2 MP cu unghi larg de 88 de grade pentru poze de tip selfies. Din câte văd acest telefon are difuzoarele în partea frontală, sus și jos, ca și HTC One, garantând o acustică bună. Restul dotărilor hardware pentru acest model includ Android 4.2, 1 GB RAM și un procesor MediaTek quad core de 1.3 GHz.

Pe când si in Europa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×