Marginea subțire cu sacrificii se ține! Samsung Galaxy S6 are porțiuni ale ecranului care nu răspund la touch!

1.401 ori
<b>Marginea subțire cu sacrificii se ține! Samsung Galaxy S6 are porțiuni ale ecranului care nu răspund la touch!</b>Prin intermediul unui comentariu de pe site, am aflat despre un clip video care ne demonstrează faptul că porţiunea activă la atingere a ecranului lui Samsung Galaxy S6, este mai mică dec&acirc;t cea fizică&nbsp;care afişează conţinut vizual. Mă...

Prin intermediul unui comentariu de pe site, am aflat despre un clip video care ne demonstrează faptul că porţiunea activă la atingere a ecranului lui Samsung Galaxy S6, este mai mică decât cea fizică care afişează conţinut vizual. Mă gândesc ca acest lucru se întâmplă deoarece cei de la Samsung au dorit să evite atingerea involuntară a touchscreen-ului, fapt ce se poate întâmpla destul de des, având în vedere marginile ecranului foarte subţiri.

Problema este că există aplicaţii şi jocuri care necesită touch pe întreaga suprafaţă de ecran, iar dacă teoria mea de mai sus e adevărată, înseamnă că Samsung trebuie să mai lucreze la implementarea software a funcţiei prezentate în clip, astfel ca problema să nu fie resimţită de utilizatorii care vor achiziţiona acest telefon.

​Bineînţeles există şi posibilitatea ca ceea ce vedem să fie de fapt o defecţiune hardware, iar în acestă situație problema e mult mai gravă, deoarece ar putea să submineze succesul nou lansatului telefon! Vom afla cu siguranţă în următoarele zile de ce este vorba de fapt! În altă ordine de idei, azi eMAG a afişat în stoc ambele telefoane, le puteți comanda de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×