MWC 2015: Vestel V Tab 9.7 Pro hands-on - tableta în stil Apple iPad, cu dotări modeste şi provenienţă din Turcia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Vestel 733 ori
<b>MWC 2015: Vestel V Tab 9.7 Pro hands-on - tableta în stil Apple iPad, cu dotări modeste şi provenienţă din Turcia (Video)</b>La această oră colegul nostru Claudiu Sima se &icirc;ntoarce &icirc;n ţara de la Mobile World Congress, iar unul dintre ultimele materiale filmate ieri &icirc;n Barcelona poate fi privit mai jos. Cu această ocazie luăm contact cu brandul Vestel, care...

La această oră colegul nostru Claudiu Sima se întoarce în ţara de la Mobile World Congress, iar unul dintre ultimele materiale filmate ieri în Barcelona poate fi privit mai jos. Cu această ocazie luăm contact cu brandul Vestel, care a produs tableta V Tab 9.7 Pro, care pare a imita un iPad.

Vestel V Tab 9.7 Pro provine din Turcia şi cântăreşte 350 de grame, iar la bord găsim 1 GB RAM, un ecran de 9.7 inch IPS cu rezoluţie de 1024 x 768 pixeli şi 16 GB stocare. Procesorul este un quad core Allwinner A31s de 1.2 GHz, iar ca OS avem Android 4.4. Terminalul vine cu o cameră principală de 5 MP şi frontală de 0.3 MP, iar bateria este o unitate de 5000 mAh.

Vestel V Tab 9.7 Pro

Vestel V Tab 9.7 Pro

Produsul costă doar 163 de dolari şi pare a avea o carcasă metalică, adoptând şi un buton Home fizic, în stil iPad. Acest device măsoară 8.2 mm în grosime şi butoanele de Power şi volum se afla lateral, pe aceeasi parte. Remarc şi faptul că avem o fantă în zona superioară, probabil pentru slotul microSD, eventual şi cel SIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×