Maria Sharapova devine imaginea Samsung și renunță la Sony (Ericsson)! Iat-o cu un Galaxy Note În mână!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.082 ori
<b>Maria Sharapova devine imaginea Samsung și renunță la Sony (Ericsson)! Iat-o cu un Galaxy Note În mână!</b>După ce a fost ani buni imaginea celor de la Sony Ericsson, jucătoarea de tenis Maria Sharapova reprezintă acum Samsung. Ea a fost pozata în Rusia promovând un Samsung Galaxy Note și se pare că tânăra sportivă are multiple colaborări, deoarece...

După ce a fost ani buni imaginea celor de la Sony Ericsson, jucătoarea de tenis Maria Sharapova reprezintă acum Samsung. Ea a fost pozata în Rusia promovând un Samsung Galaxy Note și se pare că tânăra sportivă are multiple colaborări, deoarece în trecut a promovat și telefoanele Motorola RAZR.

De data aceasta, ea are un contract cu Samsung și nu vă mirați dacă pe viitor îi veți vedea imaginea Photoshopată lângă un Samsung Galaxy S III. în imagine Sharapova apare cu un Galaxy Note în mâna împreună cu colegii de la echipa națională de tenis a Rusiei, care probabil se pregătește pentru Olimpiadă de la Londra, ediția 2012. La acest eveniment sportiv Samsung va fi unul dintre principalii sponsori și se zvonește că și Galaxy S III va fi asociat cumva evenimentului.

Ultima oară când am văzut-o pe Maria Sharapova, ea făcea reclama lui Sony Ericsson Xperia Active, dacă nu mă înșel, scufundându-l într-un pahar cu apă și apoi vorbind la el. Oare pe cine va coopta Sony în rolul de celebritate care promovează brandul de smartphone-uri Xperia? Aștept propuneri în zona de Comentarii!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×