Produse evoMAG.ro

Maria Sharapova semneaza cu Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.356 ori
<b>Maria Sharapova semneaza cu Sony Ericsson</b>Sony Ericsson a anuntat ca a semnat un contract exclusiv de sponsorizare pe 4 ani cu celebra jucatoare de tenis, Maria Sharapova, care va deveni ambasadorul celebrului brand. Ca partea a intelegerii, Sharapova va participa la o serie de campanii destinate...

Sony Ericsson a anuntat ca a semnat un contract exclusiv de sponsorizare pe 4 ani cu celebra jucatoare de tenis, Maria Sharapova, care va deveni ambasadorul celebrului brand.

Ca partea a intelegerii, Sharapova va participa la o serie de campanii destinate consumatorilor. Sony Ericsson se implica in tenisul feminin, dupa cum arata si sponsorizare timp de 6 ani pe care au promis-o pentru turul WTA inca din 2005. Probabil stiti campanie de reclame la telefonul Sony Ericsson K800, care face puternice referiri la tenis, folosind sloganul "never miss a shot" (nu rata nici o lovitura).

De asemenea, terminalul Sony Ericsson W710 este parte a unei campanii de advertising, care prezinta handsetul intr-o aura sportiva. Sharapova a mai promovat terminale mobile pana acum si pentru Motorola, cum ar fi varianta roz de RAZR sau modelul alb de PEBL plus o serie de handseturi Motorola non-GSM. Chiar daca sunt interesati de tenis sau nu, se pare ca fanii Sony Ericsson o vor mai vedea destul de des pe Sharapova in urmatorii ani.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×