Maria Sharapova semneaza cu Sony Ericsson

1.499 ori
<b>Maria Sharapova semneaza cu Sony Ericsson</b>Sony Ericsson a anuntat ca a semnat un contract exclusiv de sponsorizare pe 4 ani cu celebra jucatoare de tenis, Maria Sharapova, care va deveni ambasadorul celebrului brand. Ca partea a intelegerii, Sharapova va participa la o serie de campanii destinate...

Sony Ericsson a anuntat ca a semnat un contract exclusiv de sponsorizare pe 4 ani cu celebra jucatoare de tenis, Maria Sharapova, care va deveni ambasadorul celebrului brand.

Ca partea a intelegerii, Sharapova va participa la o serie de campanii destinate consumatorilor. Sony Ericsson se implica in tenisul feminin, dupa cum arata si sponsorizare timp de 6 ani pe care au promis-o pentru turul WTA inca din 2005. Probabil stiti campanie de reclame la telefonul Sony Ericsson K800, care face puternice referiri la tenis, folosind sloganul "never miss a shot" (nu rata nici o lovitura).

De asemenea, terminalul Sony Ericsson W710 este parte a unei campanii de advertising, care prezinta handsetul intr-o aura sportiva. Sharapova a mai promovat terminale mobile pana acum si pentru Motorola, cum ar fi varianta roz de RAZR sau modelul alb de PEBL plus o serie de handseturi Motorola non-GSM. Chiar daca sunt interesati de tenis sau nu, se pare ca fanii Sony Ericsson o vor mai vedea destul de des pe Sharapova in urmatorii ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×