Transforma-ti iPhone-ul intr-un webcam wireless pentru Mac

1.587 ori
<b>Transforma-ti iPhone-ul intr-un webcam wireless pentru Mac</b>Daca sunteti deja utilizatorul unui Mac, e foarte posibil sa folositi o camera iSight, in locul clasicelor web-cam-uri, populare printre internauti. Iata ca acum veti putea inlocui webcamul cu un iPhone, care isi va lua acest rol in primire datorita...

Daca sunteti deja utilizatorul unui Mac, e foarte posibil sa folositi o camera iSight, in locul clasicelor web-cam-uri, populare printre internauti. Iata ca acum veti putea inlocui webcamul cu un iPhone, care isi va lua acest rol in primire datorita aplicatiei iPhoneCam.

La urma urmei, factorul de "cool" al camerei incorporate in display-ul unui MacBook Pro a inceput sa dispara, in vreme ce developerul pentru Mac/iPhone, cu numele de Ecamm tocmai a lansat un preview al aplicatiei iPhoneCam. Softul permite camerei incluse in terminalul produs de Apple sa suporte video streaming, prin Wi-Fi direct catre Mac-ul dumneavoastra. Video streamingul poate fi folosit prin iChat, Skype, PhotoBooth, sau practic orice aplicatie video pentru Mac.

Singura problema cu aceasta aplicatie este reprezentata de incomoditatea folosirii unui iPhone drept webcam, avand ca rezultat crampe in mana utilizatorului. La urma urmei, terminalul nu este cumparat cu acest scop, pretul sau fiind de cel putin 20 de ori mai mare decat al unui webcam normal. Considerati aceasta aplicatie o "comoditate" si un test facut camerei handsetului produs de Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×