Un băiat de 5 ani a cheltuit 2600 de dolari pe achiziții Într-un joc pe iPad

1.679 ori
<b>Un băiat de 5 ani a cheltuit 2600 de dolari pe achiziții Într-un joc pe iPad</b>Am auzit de facturi mari de telefonie, dar de mii de dolari cheltuite într-un joc mai rar. Se pare că un băiat de 5 ani ar fi avut nevoie de 2600 de dolari pentru a face toate cumpărăturile necesare într-un joc de iPad. &nbsp; Aplicația era una...

Am auzit de facturi mari de telefonie, dar de mii de dolari cheltuite într-un joc mai rar. Se pare că un băiat de 5 ani ar fi avut nevoie de 2600 de dolari pentru a face toate cumpărăturile necesare într-un joc de iPad.

Aplicația era una freemium, dar fiecare upgrade costa cam 70 de lire sterline. Tânărul gamer a avut nevoie de 19 upgrade-uri cu diferite arme pentru joc, ajungând la suma usturătoare. Atunci când a venit factura pe mail trimisă de iTunes, familia a considerat-o o eroare, până a intrat pe fir bancă ce administra contul și cardul de credit, în legătură cu activitatea aparent suspecta legată de acel card.

Din fericire Apple a ajutat părinții să își recupereze banii, deci aplicația avea ceva în neregulă până la urmă, iar astfel de în app purchases cu asemenea prețuri nu sunt chiar legale. Haideți să vă explic cum stă treaba: jucăm jocuri pentru a ne simți recompensați de experiență, iar un joc freemium îți va pune bețe în roate în calea distracției, deci te simți obligat să cumperi upgrade-uri cu bani reali. Cam aici e problema și de aia prefer un joc de 2-3 euro, decât unul gratuit cu astfel de "capcane".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×