Allwinner lansează primul său procesor 64 bit pentru terminale mobile

694 ori
<b>Allwinner lansează primul său procesor 64 bit pentru terminale mobile</b>Urmând modelul rivalilor săi, Allwinner a lansat un nou procesor, de această dată un model 64 bit destinat terminalelor mobile. El este bazat pe tehnologie big.LITTLE și Cortex A50 și va fi prezentat oficial în octombrie. &nbsp; Avem de-a face aici...

Urmând modelul rivalilor săi, Allwinner a lansat un nou procesor, de această dată un model 64 bit destinat terminalelor mobile. El este bazat pe tehnologie big.LITTLE și Cortex A50 și va fi prezentat oficial în octombrie.

Avem de-a face aici cu un model octa core, care va fi prezentat sub formă de demo oficial în cadrul târgului de tehnologie din Hong Kong, la toamnă. Se pare că Allwinner țintește tabletele cu acest nou CPU, care suportă decodare video 4K, H.265 și nu are costuri prea ridicate de fabricare. Acest chipset bazat pe tehnologie ARMv8-A are o eficiență crescută și un consum scăzut, dar și performanță ridicată, conform lui James Bruce, director de soluții mobile ARM.

Nou venitul octa core include un setup quad core Cortex A57 pentru sarcinile care consumă mai multe resurse (playback HD, YouTube, Maps și jocuri) și o componentă secundară quad core Cortex A53 destinată activităților de zi cu zi (procese desfășurate în fundal, cititul mailurilor și altele). Allwinner a vândut 18.2 milioane de chipuri în trimestrul 4 din 2013 și spera să își îmbunătățească performanța în 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×