Tizen OS 2.0 rulează pe Samsung GT-i9500, terminal misterios pentru MWC 2013

1.366 ori
<b>Tizen OS 2.0 rulează pe Samsung GT-i9500, terminal misterios pentru MWC 2013</b>Samsung nu se axează doar pe terminalele sale noi Android sau Windows Phone 8, ci și pe inițiativa Tizen OS. Tocmai au apărut imagini cu Tizen 2.0, pe numele său de cod Magnolia, rulând pe un terminal Samsung cu numele de cod GT-i9500. Ultima oară...

Samsung nu se axează doar pe terminalele sale noi Android sau Windows Phone 8, ci și pe inițiativa Tizen OS. Tocmai au apărut imagini cu Tizen 2.0, pe numele său de cod Magnolia, rulând pe un terminal Samsung cu numele de cod GT-i9500. Ultima oară găsisem dovezi că Tizen ar rula pe un Samsung Galaxy S III pentru teste.

Aparent un S III cu Tizen a primit și certificarea pentru funcționare de la autoritatea WiFi Alliance. La o căutare rapidă pe web, se pare că Samsung GT-i9500 a mai fost scăpat pe Internet sub forma unor informații ce indicau un device Tizen cu ecran Super AMOLED HD Plus. GT-i9500 ar putea să nu ajungă pe piață, el fiind un terminal pentru dezvoltatori și fiind oferit cadou la conferința Samsung Tizen din iarnă trecută. E posibil ca acest model să aibă dotările unui Galaxy S II, sau poate chiar Galaxy Nexus, dar nu avem încă o idee clara despre ce e vorba.

Tizen OS 2.0 rulează pe Samsung GT-i9500, terminal misterios pentru MWC 2013

Ce e clar e că Samsung va lansa un smartphone cu Tizen fie la MWC 2013, fie la finalul lui 2012. Tizen este un sistem de operare mobil gratuit și open source, bazat pe Linux și susținut de Fundația Linux și Tizen Association, care îi are ca membri pe Intel, Huawei, Orange, Panasonic, Samsung, Sprint, Vodafone și mulți alții.

Tizen OS 2.0 rulează pe Samsung GT-i9500, terminal misterios pentru MWC 2013

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×